Paginabegin
Tropicale Acerola Cocco

Zet de moeders in het zonnetje!

Een perfect tropisch ijsrecept voor Moederdag met de heerlijke smaken van kokos, wortel en sinaasappel en in de hoofdrol de tropische vrucht acerola.

Ingrediënten
Bereidingswijze
  1. Meng de Granfrutta met het water en laat vervolgens 5 minuten rusten.

  2. Draai het ijs af in uw ijsmachine. Tijdens het uitdraaien mengt u een deel van de kokos crumble door het ijs heen.

  3. Breng het geheel in vorm voordat u het gedurende 10 minuten in de shockvriezer plaatst.

  4. Decoreer als laatste met de rest van de kokos crumble.

Tips en variaties
  1. Ook lekker met Rood Fruit crumble!

  2. Om het recept minder zoet en intens te maken kunt u ook suikerstroop toevoegen

  3. Granfrutta’s zijn ook eenvoudig om te zetten in een bavaroise of ijstaartspiegel.

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Tropicale Acerola Cocco

Zet de moeders in het zonnetje!

Een perfect tropisch ijsrecept voor Moederdag met de heerlijke smaken van kokos, wortel en sinaasappel en in de hoofdrol de tropische vrucht acerola.

Ingrediënten
Bereidingswijze
  1. Meng de Granfrutta met het water en laat vervolgens 5 minuten rusten.

  2. Draai het ijs af in uw ijsmachine. Tijdens het uitdraaien mengt u een deel van de kokos crumble door het ijs heen.

  3. Breng het geheel in vorm voordat u het gedurende 10 minuten in de shockvriezer plaatst.

  4. Decoreer als laatste met de rest van de kokos crumble.

Tips en variaties
  1. Ook lekker met Rood Fruit crumble!

  2. Om het recept minder zoet en intens te maken kunt u ook suikerstroop toevoegen

  3. Granfrutta’s zijn ook eenvoudig om te zetten in een bavaroise of ijstaartspiegel.

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.