Paginabegin
IJslolly's

Unieke creaties met verschillende smaakcombinaties.

IJslolly’s zijn een leuk product om uw ijsseizoen mee te verlengen of als extra service naar uw klanten toe. Nu speciaal voor Valentijn: ijslolly’s om met je geliefde te delen!


Ingrediënten
Bereidingswijze
Maak uw mix en voeg 105 gram crema chantilly toe. Draai het ijs af en spatel de framboos variegato door het ijs heen. Vul een siliconen classic of hartjes ijslolly mal of schep ronde bollen met uw ijsknijper. Steek houten ijslollystokjes in het ijs. Zet dan het ijs voor +/- 30 minuten in de shockvriezer. Verwarm ondertussen de couverture in de magnetron tot het geheel vloeibaar is. Haal het ijs uit de shockvriezer en dip het ijs in de couverture. Decoreer het ijs gelijk met couverture, frambozen parels of fanta crumble rosso, zodat het goed aan de couverture blijft hechten.

Tips
  • Experimenteer met het dippen van de ijslolly’s in verschillende couvertures. Door de verschillende kleuren chocolade krijgen de ijslolly’s een luxe uitstraling en zien er ook erg aantrekkelijk uit.
  • Decoreer de ijslolly’s direct na het dippen met een strooisel naar keuze. De strooisel blijft plakken terwijl de couverture uithardt.
  • Verkoop ijslolly’s niet alleen los, maar bijvoorbeeld ook in een doosje met 10 stuks.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Valentijns lolly's

unieke creaties met verschillende smaakcombinaties.

IJslolly’s zijn een leuk product om uw ijsseizoen mee te verlengen of als extra service naar uw klanten toe. Nu speciaal voor Valentijn: ijslolly’s om met je geliefde te delen!


Ingrediënten
Bereidingswijze
Maak uw mix en voeg 105 gram crema chantilly toe. Draai het ijs af en spatel de framboos variegato door het ijs heen. Vul een siliconen classic of hartjes ijslolly mal of schep ronde bollen met uw ijsknijper. Steek houten ijslollystokjes in het ijs. Zet dan het ijs voor +/- 30 minuten in de shockvriezer. Verwarm ondertussen de couverture in de magnetron tot het geheel vloeibaar is. Haal het ijs uit de shockvriezer en dip het ijs in de couverture. Decoreer het ijs gelijk met couverture, frambozen parels of fanta crumble rosso, zodat het goed aan de couverture blijft hechten.

Tips
  • Experimenteer met het dippen van de ijslolly’s in verschillende couvertures. Door de verschillende kleuren chocolade krijgen de ijslolly’s een luxe uitstraling en zien er ook erg aantrekkelijk uit.
  • Decoreer de ijslolly’s direct na het dippen met een strooisel naar keuze. De strooisel blijft plakken terwijl de couverture uithardt.
  • Verkoop ijslolly’s niet alleen los, maar bijvoorbeeld ook in een doosje met 10 stuks.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.